Onze werkwijze

Simpel en transparant

Inventarisatie behoefte

Na je aanvraag kijken we samen naar de behoefte voor je project(en). Het is belangrijk om samen de details in kaart te brengen zodat we zo snel mogelijk een kandidaat voor je hebben.

Wij kijken in onze pool van riders

Elke aanvraag en organisatie is anders dus we vinden het belangrijk om de meest geschikte kandidaat voor je te vinden. Vaak lukt dit op zeer korte termijn.

De kandidaat wordt voorgesteld

Je wilt natuurlijk weten of de kandidaat die we gevonden hebben bij je project en organisatie past. Daarom is het mogelijk om een interview of een testproject af te nemen zodat je zeker weet dat we een match hebben.

We gaan voor je aan de slag!

Zodra onze coderider toegang heeft tot je ontwikkelomgeving, juiste software en documentatie kan hij direct meedraaien in een team of zelfstandig voor je aan de slag.

Check up

We vinden het belangrijk onze kwaliteit hoog te houden. Daarom doen we regelmatig een check up om te zien of alles nog naar wens verloopt. We doen dit persoonlijk en via een methode die we samen met een universiteit hebben opgesteld.

Wij werken remote

Onze mensen werken vanuit de plek en met de hardware die ze zelf het prettigst vinden. Dit zorgt ervoor dat ze optimaal kunnen presteren en goed in hun vel blijven zitten. We werken op standaard kantooruren zodat samenwerken geen probleem is.

Wij spreken Engels

Bij softwareontwikkeling is Engels de meest gebruikte taal om te programmeren en te documenteren. Daarom spreken we Engels zodat we in elk scrumteam optimaal mee kunnen ontwikkelen.

Kwaliteit als garantie

De wereld van softwareontwikkeling verandert snel. Daarom investeren we in de ontwikkeling van onze mensen via opleiding en coaching. Al onze mensen zijn professionals en experts op hun eigen vakgebied.

Benieuwd hoe we je kunnen ondersteunen?

Wil je meer informatie?

Laat je gegevens achter en we bellen je terug.

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op