Onze filosofie

Code hard, live free

De vrijheid om te kiezen waar en voor wie je wilt werken. Dit is de drijvende kracht achter /Code.riders. Door softwareprofessionals deze keuze te geven zien we dat het werkplezier en daarmee ook de ontwikkelsnelheid stijgt.  

Het remote werken is inmiddels niet meer weg te denken uit de softwarebranche waardoor bestaande grenzen als afstand in woon- werkverkeer zijn komen te vervallen. Hierdoor zijn ook landgrenzen minder relevant geworden. 

Omdat wij geloven dat kwaliteit zich niet door een landgrens laat beperken beschikken wij over een netwerk van softwareprofessionals binnen Europa die geselecteerd zijn op hun kwaliteit en professionaliteit. Deze kwaliteit houden we hoog door het investeren in coaching en ontwikkeling zodat we onze klant altijd kunnen ondersteunen met de meest actuele frameworks, programmeertalen en ontwikkelprocessen.

 

Wij werken remote

Onze mensen werken vanuit de plek en met de hardware die ze zelf het prettigst vinden. Dit zorgt ervoor dat ze optimaal kunnen presteren en goed in hun vel blijven zitten. We werken op standaard kantooruren zodat samenwerken geen probleem is.

Wij spreken Engels

Bij softwareontwikkeling is Engels de meest gebruikte taal om te programmeren en te documenteren. Daarom spreken we Engels zodat we in elk scrumteam optimaal mee kunnen ontwikkelen.

Kwaliteit als garantie

De wereld van softwareontwikkeling verandert snel. Daarom investeren we in de ontwikkeling van onze mensen via opleiding en coaching. Al onze mensen zijn professionals en experts op hun eigen vakgebied.

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem vrijblijvend contact met ons op en vertel ons waar we je mee kunnen helpen. Onze softwareprofessionals staan klaar om voor je aan de slag te gaan.

Wil je meer informatie?

Laat je gegevens achter en we bellen je terug.

Bedankt voor je aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met je op